بنیاد مهندسی آفرینش مدار - مهام

مهندسی بر مبنای قانون الهی: ضامن بقا و سلامت روحی و جسمی انسان و جهان آفرینش

بنیاد مهندسی آفرینش مدار - مهام

مهندسی بر مبنای قانون الهی: ضامن بقا و سلامت روحی و جسمی انسان و جهان آفرینش

بنیاد مهندسی آفرینش مدار - مهام
به لطف خدای متعال در تاریخ ۱۷ مهر ۱۳۹۲ در حرم مطهر کریمه ی اهل بیت حضرت فاطمه ی معصومه سلام الله علیها اساسنامه ی بنیاد غیر تجاری مهندسی آفرینش مدار به امضای موسسین رسید.
شهید سلیمانی
آخرین نظرات

خدای متعال بسیاری از علومی را که به بشر آموخته است از طریق آیات آفاقی به او نمایانده است. سنریهم آیاتنا فی الآفاق و فی انفسهم حتی یتبیّن لهم. این نشان دادن آیات در آفاق بخش مهمی از علم انسان به عالم وجود را تشکیل می دهد. در بسیاری موارد انسان با درک حکمت های آفرینش حقایق علمی جدیدی می آموزد و همان گونه که با نظر در زندگانی و سازوکارهای تکنیکی زندگی موجودات زنده مهندسین فناوری های الهام یافته را می آموزند در نوع ساخت خانه های مخلوقات الهی نیز درس های بسیاری نهفته است. مقاله ی زیر به نمونه هایی از معماری های الهام یافته از آفرینش الهی پرداخته است. نظر به نوظهور بودن دانش مهندسی الهام یافته از آفرینش الهی این مقاله به عنوان یکی از مقالات برگزیده تقدیم شما مهندسین الهی می گردد.

چکیده مقاله:

از ابتدای تمدن بشری، دنیای پرجاذبه طبیعی منبعی بسیار غنی برای نوآوری و الهام بخشی بزرگ ترین نقاشان، مجسمه سازان، موسیقی دانان، فیلسوفان، شاعران، طراحان و مهندسان بوده است. صدای حرکت آب در رودخانه، رنگ‎های خیره کننده رنگین‎کمان، ریتم منظم برخورد امواج دریا با صخره‎های اطراف آن، فریبندگی بوی خوش گل‎های سرخ، ساختار هوشمند کندوی عسل، غنای رنگ در فصل پاییز، آسمان زیبا به هنگام طوفان و شکسته شدن نور خورشید در یک روز برفی زمستانی تنها تعداد اندکی از عجایب طبیعی‎اند که باعث الهام بخشی و نوآوری در آثار دست ساخت انسان شده‎اند. تعجب برانگیز نخواهد بود اگر بگوییم که دنیای طبیعی پیرامون ما در حال حاضر به سطح بالایی از توسعه در طول میلیون‎ها سال تکامل تدریجی خود رسیده است و دنیای امروز از دوران تغییرات طولانی عبور کرده است تا به سطحی از زیبایی که ما امروزه آن را می‎بینیم و درک می‎کنیم، دست یابد. در این فرآیند، فقط کاراترین، قوی‎ترین و قابل انعطاف‎ترین فرم‎های طبیعی در طول میلیون‎ها سال باقی مانده‎اند. در تکوین دنیای امروزی، میراثی چند میلیون ساله از پیشرفت‎هایی که در طول سالیان دراز حاصل شده است، وجود دارد. ارسطو، فیلسوف دوران باستان، از نخستین افرادی بود که در مورد طبیعت به عنوان منبع عظیم الهام‎بخشی نوشت. او بیان کرد که زیبایی عملکردی حتی در مخلوقات بسیار کوچک نیز وجود دارد. در اکثر موارد ما از طبیعت از طریق احساس زیبایی طبیعی با استنشاق بوی خوش، رنگ، شکل، فرم و صدا الهام می‎گیریم. غالب اوقات بدون جستجو برای معنای عمیق تر و بدون سوال از فرم‎های طبیعی، به طور حسی از ذات طبیعی خود پیروی می‎نمائیم و اصوات، رنگ‎ها و فرم‎هایی را که ما را احاطه کرده‎اند، تقلید می‎کنیم. بدون شک تعدادی از بهترین قطعات موسیقی کلاسیک و بهترین آثار نقاشی از این طریق خلق شده‎اند.

نوشته ی کتایون تقی زاده

پیوست(ها):
pdf دانلود مقاله ی آموزه هایی از سازه های طبیعی ، درس هایی برای معماران

خانه ی سنتی روستایی گیلان

یک نمونه خانه سنتی گیلان الگو گرفته از آفرینش الهی

جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان ارواحنا لتراب مقدمه الفدا و پایداری امام خامنه ای و امت مسلمان ایران در مسیر تحقق اسلام ناب محمدی صلوات ختم بفرمایید.

 

مقاله ای با موضوع مشابه نیز اینجا قابل مطالعه است.

 

Incoming search terms:

  • مشاهده ی نوآوری در طبیعت
  • الگوهای رنگ طبیعت در معماری
  • سازه های الگوی طبیعت
  • دانود سازه های الهام از طبیعت
  • طبیعت و معماری pdf
  • سازه و طبیعت کتایون تقی زاده
  • سازه هایی الگو گرفته شده از انسان
  • نواوری در طبیعت
  • سازه های طبیعی درمعماری
  • سازه های طبیعی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی